Verbind je als wergever aan Solvers.

Ben je op zoek naar technische medewerkers? Bij Solvers zijn we gespecialiseerd in bemiddelen van oplossers in de techniek. Wij kunnen je adviseren en kijken wat voor jou de beste oplossing is. Wij bemiddelen vaste banen en traineeships maar ook op projectbasis.

Uitzenden – Detachering – Werving & Selectie

Maatwerk
10+ jaar ervaring
Specialist in techniek

Expertise.

Onze expertise beslaat installatietechniek, elektrotechniek en de industrie.

Traineeships.

Ontdek de voordelen van Solvers traineeships: een gericht leerwerk traject. Met onze betaalde opleiding bieden we onze kandidaten een unieke kans om bij jou te werken en te leren, waardoor jouw bedrijf profiteert van het aanstormende talent.

Kwaliteit.

Naast kwaliteit hechten wij ook waarde aan flexibiliteit en zekerheid voor u als partner. Mensen met de juiste competenties en/of drive zijn direct inzetbaar als er bijvoorbeeld pieken worden verwacht. Daarbij vertegenwoordigen zij met hun kwaliteiten een belangrijke meerwaarde voor uw organisatie. Het is belangrijk dat wij professionals vinden die naadloos in uw bedrijfscultuur passen.

Coaching.

Daarnaast adviseren wij ook in een stukje opleiding en hebben wij veel contact met de professionals om te kijken hoe ze zich ontwikkelen en waar wij nog bij kunnen ondersteunen.